Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan ei liittymiseen liittyviä viestejä ne laitetaan erilliseen kirjaan ohjeitten tai tribuuttien kautta!

Vieraskirjaan palautetta, mielipiteitä. Mainostaakkin saa asiallisesti, ei metrin mittaisia mainosviestejä! Kiitos.

Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://vechnost.suntuubi.com/

17.07.2019 18:40
Tervehdys Vechnostin saarelta, linkinvaihtaja!
Pitkään nimellä Blackrose toiminut sivustomme on vihdoin suorittanut mahtipontisen ja suuruuden hullun remonttinsa loppuun, ja on onnistuneesti muuttanut uuteen osoitteeseen http://vechnost.suntuubi.com. Jos haluatte yhä jatkaa linkinvaihtoa, päivittäkää ihmeessä nimi ja osoite! Ilmoitattehan siitä myös vieraskirjassamme, jotta osaamme lisätä linkkinne omille listoillemme.

Erinomaista loppukesää, toivottavasti kuulemme teistä vielä!

Terveisin, Sonya & Harley & muu Vechnostin väki

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://veriperima.wordpress.com/

21.04.2018 01:12
Veriperimä on vuoden 2017 alussa perustettu chatissa pelattava kissaroolipeli, jota värittää lukuisat tahtumat taisteluista ennustuksiin ja luonnonilmiöihin, eikä mitään suunnitella etukäteen. Tällä hetkellä täysin ennennäkemätöntä aluetta hallitsee viisi soturikissaklaania, mutta tämän jännittävän yllätyksellisyyden ansiosta aivan mikä tahansa niistä voi tuhoutua silmänräpäyksessä! Kuka tahansa voi vaikuttaa pelitapahtumiin hahmoillansa, mutta voimme luvata, ettei mikään ole helppoa!

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

17.07.2017 08:46
Horizon on pienimuotoinen kirjoittamiseen perustuva sivusto, joka etsii nyt uusia kirjoittajia. Liittyneille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat, kirjavinkit ja hyödylliset linkit sekä mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä sekä muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

21.01.2016 18:26
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka taistelevat keskenään riistasta ja reviireistä, kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Muista roolipeleistä erottuakseen, on kissojen elämään lisätty pahamaineiset sudet, jotka uhkaavat tuoda suuren taistelun klaanien jo valmiiksi rankkaan elämään. Kenenkään selviytymisestä ei ole takuuta, kun Kuoleman varjot lankeavat hiljalleen metsän ylle ja kietovat sen rikkumattomaan otteeseensa.

Tervetuloa!

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://www.blackrose.suntuubi.com/

21.12.2015 21:29
♪ Niityllä lunta, hiljaiset kadut
Taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus ♫

Täältä etelästä kylläkin puuttuu tuo lumi, mutta eipä se joulumieltä häiritse. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Rakkaudella linkinvaihtolaisilleen toivottaa,
Blackrosen väki

PS. Blackroselle on kyhäilty hienot uudet bannerit, joita löytyy nyt myös muutamassa eri koossa. Ihanaa, jos jaksaisit lisäillä sellaisen! :3

Nimi: Coralie
Kotisivut: http://nalka1pelit.suntuubi.com/

13.12.2015 18:06
Hei, linkinvaihtoa kyselisin? :3 Vastausta meidän suuntaan jos sopii

Nimi: Sopuli
Kotisivut: http://villivirta.arkku.net/elamansiivet

15.02.2015 15:02
Sopisiko linkinvaihto uutukaisen Elämän Siivet -tarinaimpron kanssa? :) Vastaus kiitos vieraskirjaan, jos sopii ^^

Nimi: Cross
Kotisivut: http://crimson.boxhost.me/

07.12.2014 19:13
Linkinvaihtoa ehdottelisin, jos onnistuu niin vastaatko meidän vieraskirjaan.
http://crimson.boxhost.me/vieraskirja/

Nimi: Sonja
Kotisivut: http://www.blackrose.suntuubi.com/

18.08.2014 17:59
Heissulivei, ihana linkinvaihtolainen <3
Blackrosella on uusi linkitysbanneri (extra-->linkinvaihto), toivoisin että mahdollisesti vaihtaisitte sen linkkilistoillenne (paitsi jos käytätte teksti linkkejä, silloin ei niin väliä) ^_^
Erinomaista syksyä ja lähestyvää talve tänne! ;3
~~~~Ai mitä, eikö tämä ollutkaan epätoivoinen yritys kutsua kaikki ihastelemaan Blackrosen uudistunutta ulkoasua?~~~~

Nimi: Kristen

29.06.2014 00:06
Jos sivut toimivat enään niin voin mainostaa paikkaa kaikissa eri paikoissa missä käyn.

Nimi: Lehti
Kotisivut: http://thesecretcity.suntuubi.com/

11.06.2014 19:59
Seuraat erästä valkotakkista naista. Nainen kävelee rivakkaa tahtia. Sade piiskaa kasvojasi ja saa sinun hupparisi melkein auki. Epäilet naisen olevan ihmissusi, ja kaiken lisäksi laumanjohtaja. Pelkäät, että joku naisen lajitoveri olisi lähistöllä ja tappaisi sinut. Hengität syvään ja vetäiset taskustasi puukon. Heität sen nopealla liikkeellä naisen selkään. Tämä kiljaisee kivusta. Juokset nopeasti naisen luokse ja vetäiset puukon hänen selästään. Vilkuilet ympärillesi. Kun olet varma ettei kukaan näe, nostat hupparisi hihaa. Ehdit nähdä, kuinka käteesi alkaa ilmestyä ristiä muistuttava tatuointi. Siitä tiedät, että nainen on kuollut.

Tervetuloa tänne The Secret cityyn! Eli lyhyemmin Secrettiin.

Tämä on salaisuuksien ja vaarojen kaupunki. Metsästäjät ovat kannoillasi ja aikovat seivästää sinut.... Jokainen liikkeesi voi olla kohtalokas...

Toivottavasti liityt!

Me ainakin tahtoisimme sitä... Mutta ennen kuin liityt, lue säännöt ja ohjeet. Juonikin kannattaisi lukea. Jos pelkäät verta ja kauhua, niin suosittelen kääntymään pois tältä mainokselta ja olla koskematta nimeni alapuolella olavaan linkkiin.

Nimi: Mustaturkki
Kotisivut: http://taistelija.suntuubi.com/

15.02.2014 18:17
Heih! Ovatko sivut yhä toiminnassa? :3

Nimi: Lusi
Kotisivut: http://spiderwick.suntuubi.com

29.11.2013 15:42
Hei! Spiderwick fanisivuosto lopettaa. Enää ei vaan löydy innostusta jatkaa tuon sivuston ylläpitämistä :/ Eli siis voit poistaa meidät linkinvaihdosta :) Hyviä jatkoja!! Ja hyvää joulun odotusta! :DD vielä kuukausi mutta mä oon ainaki jo hirmuinnoissani ;)

Nimi: Melissa

27.11.2013 18:42
Hienosti toteutettu sivusto. Harmi ettei näytä olevan enää juurikaan aktiivinen... :( Tiedot on tiivistetty hyvään pakettiin, ulkoasu on miellyttävän yksinkertainen. Muutamia kirjoitusvirheitä tosin löytyi ;)
Kaikin puolin kaunis sivu. Ja mahtava aihe. Tietenkin.

Nimi: Haltiakivi
Kotisivut: http://Ikitalvi/

28.09.2013 12:02
Hiljainen viima vihelsi aution laakson porteilla, taivuttaen lumihiutaleet kieppumaan kanssaan sen salaperäisen valssin tahtiin, jota narisevat puut rummuttivat metsässä. Laaksoa reunusti taipumaton muuri; rautavuoret. Niiden säälimättömät, sateen punaiseksi maalaamat lumihuiput kurkottivat kohti taivasta, tervehtien muukalaisia kuin vihollinen ystävän asussa. Julma Monrak, julma Tahkar...
Tahdotko liittyä ikiaikaiseen taisteluun Kesän jalokivesta? Seuraa siis joenhaaraa kunnes saavut Verenniaan, Ikitalven Tolkien-sävytteiseen ja vaikutteiseen fantasiamaailmaan jossa ihmiset, haltiat, kääpiöt, velhot ja ties mitkä muut fantasiaolennot ottavat toisistaan mittaa, rakastuvat ja kuolevat.
Tervetuloa!

http://ikiktalvi.webs.com

Nimi: Bittersweet
Kotisivut: http://www.haivahdys.arkku.net/

26.06.2013 19:13

Oletko joskus ajatellut näkeväsi maailmasi kauriin silmin? Nyt se on mahdollista! Juokset sorkkinesi kohti Häivähdystä: haivahdys.arkku.net/

Nimi: Neeo

22.06.2013 15:28
Aivan ihana paikka!<3<3 Painan tämän paikan mieleeni jos saan vaikka hommattua aikaa tähän liittymiseen c: Valitettavasti en nyt ehdi liittyä muttamutta.. Ehkä joku toinen päivä ;)

Nimi: E.M.
Kotisivut: http://volves.suntuubi.com/

22.05.2013 15:36
Tervetuloa!
Tämä roolipeli kertoo haltioista, ihmisistä sekä anthroista, ja tapahtuma aika sijoittuu keskiajalle! -ai et tiedä edes että mikä anthro on?! No tule ihmeessä ottamaan selvää Menneisyyden maahan! Kaikki toivottavat sinut tervetulleeksi seuraamme roolipelaamaan!

YP: Tuhkamarja

Nimi: Viherkorva
Kotisivut: http://www.soturicatzzi.suntuubi.com/

09.08.2012 23:23
Lisäsin linkkinne. ;)

Vastaus:

Selvä (:

Terveisin Casandra

Nimi: Allison Beck
Kotisivut: http://www.tylypahkan.suntuubi.com/

09.08.2012 21:16
Tylypahka on pientä viilausta vaille valmis, ja nyt on aika ryhtyä etsimään oppilaita. Mikäli olet kiinnostunut aktiivisesta virtuaalitylypahkasta, jossa toimintamuotoihin kuuluvat tarinoiden lisäksi myös erilaiset läksyt ja kokeet, tiedät jonkin verran Harry Pottereista eli et ole aivan keltanokka taikamaailman suhteen ja ennen kaikkea haluat palavasti kurkistaa syvemmälle taikuuden saloihin, on sinulla ainakin syy tulla kurkkaamaan tätä sivua. :) Pidähän kiirettä, sillä syyslukukausi alkaa 1.9. ja oppilashaku päättyy 31.8!
Sinut toivottaa tervetulleeksi Allison Beck

Vastaus:

Upeat sivut ;) Rakastuin ♥

Terveisin Casandra

Nimi: Viherkorva
Kotisivut: http://www.soturicatzzi.suntuubi.com/

09.08.2012 14:27
Käyk linkinvaihto? 3

Vastaus:

Käy :)

Terveisin Casandra

Nimi: Allison

03.08.2012 11:18
Akgmptmt mikä ihana sivu! :''o <3 Liityn heti kun vain on aikaa!

Vastaus:

Kiitos! ♥ :)
Liity ihmeessä!

Terveisin Casandra

Nimi: Avenue
Kotisivut: http://winged.suntuubi.com/

30.07.2012 14:11
Anteeksi kovin paljon, mutta wingedin aihe vaihtuu eli voitte poistaa meidät tuolta listaajista tai mikä se nyt onkaan.. Olen kovin pahoillani.

Vastaus:

Okei, ei ongelmaa :) Kivat sivut on siltikin!

Terveisin Casandra

Nimi: Niki

29.07.2012 14:07
Tää on jotenki tosi ihana sivu ja haluisin liittyä, mutta tuntuu ettei mulla oo aikaa ja innostusta kuitenkaa tarpeeksi jos liittyisin..

Vastaus:

Oi kiitos! Harmi ettet liity, mutta käy toki uudelleenkin!

Terveisin Casandra

Nimi: oonuli

26.07.2012 12:01
iha kiva paikka

Vastaus:

No kiitos kiitos :D

Terveisin Casandra

©2019 Capitol - suntuubi.com